BJÖRNBURGERS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BJÖRNBURGERS. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 18:50 15 mins late. Burger ok but not very special
24 sep 2022 om 21:13 Zolang ze deze Björnburger en Crispy salad blijven maken, blijf ik ze bestellen.
24 sep 2022 om 14:31 Echt lekker! Nom nom
21 sep 2022 om 12:18 Kleine burger voor veel geld. Weinig frietjes. Burgers waren verbrand. Slechte markering op de burgers dus we konden niet opmaken welke de niet-vegan burgers waren. Heel lang moeten wachten op levering.
17 sep 2022 om 18:24 War auf jeden Fall mega lecker, aber bei 40 € für 2 Burgermenus kann man glaub ich erwarten, dass die Kerne aus den Oliven rausgenommen werden!
22 aug 2022 om 23:16 Beat veggie burger I had...fucking nice
14 aug 2022 om 20:02 No animal has had to suffer for this amazing food.
12 aug 2022 om 19:43 Het eten is van uitstekende kwaliteit. De patat is lekker, de Björn burger en de Crunchy salade geweldig. We zijn op het punt gekomen dat vegetarisch lekkerder is dan met vlees.
24 jul 2022 om 20:04 tops
22 jul 2022 om 23:12 Lekkere burgers
20 jul 2022 om 19:46 Ik kan alleen maar goede dingen over ze zeggen. Vegetarisch, gezond, met veel aandacht gemaakt, en dat proef je. Het is aan de prijzige kant, maar er hoefden geen dieren voor dood gemaakt te worden. Dus graag voor over.
20 jul 2022 om 7:57 Snelle bezorging en heerlijke vegan burgers! Lekker brood bij de burgers en flinke portie friet. Wel wat aan de prijzige kant (14,50 voor een burger).